Ndhuwur

Kaluwihan Kita

Sertifikasi CE, Sertifikasi FDA, Sertifikasi ROHS, Sertifikasi GOST, Sertifikasi REACH, Sertifikasi MSDS, Sertifikasi TUV, lsp.
  • indeks4
  • indeks 4 2

Produk liyane

Apa Pilih Kita

Chengdu Hemeikaineng Medical Equipment Co., Ltd. minangka perusahaan Cina sing peduli babagan kesehatan lan safety masarakat lan kabeh manungsa.Kita didegaké ing 2013 lan kantor pusaté ing Chengdu, Sichuan.Utamane nyedhiyakake macem-macem produk kesehatan lan medis kayata pasokan pencegahan epidemi, peralatan disinfeksi…

Kabar Perusahaan

Pambuka Analyzer Biokimia

Analisa biokimia, uga asring diarani analisa biokimia, minangka piranti sing nggunakake prinsip kolorimetri fotoelektrik kanggo ngukur komposisi kimia tartamtu ing cairan awak.Amarga kacepetan pangukuran sing cepet, akurasi dhuwur lan konsumsi reagen sing sithik, mula wis ...

Apa bantal serviks?

Bantal serviks nuduhake bantal sing nglindhungi lan nglindhungi kesehatan vertebra serviks.Miturut efek kasebut, bisa dipérang dadi rong kategori: jinis perawatan kesehatan lan jinis terapi.Jinis perawatan kesehatan Iku nuduhake bantal jinis pijet kanggo wong-wong sing kesel ...

  • Informasi paling anyar